Vacature Zelfstandig werkend kok

Voor ons restaurant de Wildeman in Lemmer zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

In de functie van zelfstandig werkend kok ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van het menu en de (voor) bereiding van de gerechten, daarbij stuur je het keukenteam aan. Je drukt een belangrijk stempel op het culinair niveau van het restaurant. Je kookt met passie en beleving.

 

Wie zijn wij?

Restaurant de Wildeman is gevestigd in het monumentale pand in het centrum van het Friese Lemmer. In het jaar 1773, zoals vermeld in de topgevel van het pand, is op deze plek Herberg de Wildeman ontstaan. Het is dan ook een plek met een rijke traditie in het zorgen voor goed eten en drinken aan allen die daar behoefte aan hebben. Ook nu na ongeveer 250 jaar nog steeds de bestemming van het pand en het doel van het team restaurant De Wildeman.

 

Bij de Wildeman worden ook regelmatig bedrijfsuitjes, vergaderingen, bruiloften en feesten gehouden. Ook hebben we een appartement gekoppeld aan het restaurant voor onze gasten.

 

Onze ambitie is een gezellig, sfeervol eetcafé voor zowel toeristen als mensen uit de omgeving die zich welkom en thuis voelen. Dit gerealiseerd door professionals en jongeren die komen tot een betekenisvolle invulling van de dag met uiteindelijk een diploma op zak. Binnen dit concept combineren wij wonen, werken en leren voor jongeren.

 

Wat verwachten wij van jou:

· Diploma zelfstandig werkend kok

· Erkend SVH leermeester diploma is een pré

· Goede kennis van de HACCP regelgeving en sociale hygiëne.

· Relevante werkervaring in de horeca is een must.

· Een enthousiaste, gedreven collega, gastvrij naar zowel onze gasten én het team.

· Passie met het opleiden/begeleiden van jongeren.

· Iemand die zorgt voor een goede sfeer en prettige omgeving om te leren.

· Iemand die goed presteert onder hoge werkdruk en houdt ten alle tijden overzicht en zorgt dat de keuken optimaal draait.

· Een creatief, innovatief en kwaliteitsgericht persoon.

 

Wij kan jij van ons verwachten:

· Een uitdagende klus waarin je kleur geeft aan je eigen functie en vorm geeft aan ons nieuwe restaurant.

· Veel ruimte om je zelf te blijven ontwikkelen als kok en als leermeester.

 

Interesse?

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan het verder op de kaart zetten van de Wildeman en herken je jezelf in het gestelde profiel solliciteer dan direct via administratie@wildemanlemmer.nl of naar sollicitatie@perspektiev.nl

Stuur een app'je
De Wildeman
Gezellig en héérlijk eten in hartje Lemmer
online
Waarmee kunnen we u helpen?
14:08